Skip to content
Medior Zonondernemer

Medior zonondernemer

U kunt de Energiecoöperatie helpen toekomstige projecten te realiseren door Medior Zonondernemer te worden. U verstrekt ons, naar eigen draagkracht, een lening in de vorm van obligaties en ontvangt hiervoor een redelijke rentevergoeding. Met uw kapitaal kan de Energiecoöperatie nieuwe, duurzame projecten binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk starten. De Energiecoöperatie kondigt emissies en de intekenperiode tijdig aan via de Nieuwspagina. Via het inschrijfformulier kunt u uw belangstelling kenbaar maken.

Als Medior Zonondernemer betaalt u eenmalig slechts € 5,- inschrijfgeld. U bent lid zolang als u wilt. Met uw lidmaatschap levert u een concrete bijdrage aan de energietransitie!

Voordelen

  • Steun aan duurzame energieopwekking (draagvlak)
  • Meedenken over toekomstige, duurzame projecten
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe projecten
  • Concrete bijdrage aan de energietransitie
  • Winst in vorm van rente

Investeren in de energiecoöperatie

Wanneer de Energiecoöperatie een nieuw zonne- of windproject start, doen wij een oproep aan de leden met de vraag of zij willen investeren in dit project.

Obligaties

Een investering in de Energiecoöperatie gebeurt in de vorm van obligaties. Dit zijn leningen waarvan de Energiecoöperatie jaarlijks een gedeelte aflost en waarover u rente ontvangt. De hoogte van de rente verschilt per project. De obligaties kosten € 100,- per stuk met een looptijd van vijf of tien jaar. U kunt elk veelvoud van € 100,- investeren, geheel naar eigen draagkracht. Tussentijds verhogen van de investering is mogelijk. De obligaties zijn intern verhandelbaar.

Meer informatie over onze obligaties vindt u in ons obligatiereglement en het AFM Informatiedocument.

Deel dit artikel
Menu
Close